. expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

FARIZAH KAYY

Hey hoyy ! hari tuh lepakk dgn Farizah Kay kad kfc rinchingg ! shee soo cute okay ? untunglah kaww jady BF dea -,- *orgg jealous . HAHA* sampai-2 jeaa dea teruss je borak-2 . mcm dahh lama kenal .

first thing kami cite apa lagylah kan, mesty pasal Danish , habes tuh pasal sapa lagy aite ? pza kate , semalam(khamis) masa tuisyen, dea tgk kad dlam fone Danish . BELAMBAKKKKKK GAMBA AKU dgn mesej yg lama-2 kiteorang . Serious aku takk sangka semua tuhh dea simpan lagyy , keychain yg ada nama PUTRYYDANISH tuhh pun dea simpan lagyy . Keychain tuh dea simpan kadd dlm beg dea and he bring it every where he goes. atoto comell kayy ? >.< Pza kateee ’dea sayang kaw sangat-2 lah , tapyv sbb prinsip dea tuh la dea keras haty ‘ *mcm babiilah awakk neh biyy Danish -,- . aku tunggu kaw tahu takk ?* cehh cehh , bunyi cm hebadd kan siap ada prinsip bagai-2 , prinsip dea neh , dea pena cakap dgn aku and aku ingat Cuma takk amalkan . muyeheheh .
prinsip beliau ialah : tidakk akan couple balekk kalau daa clash lebih dari 3 kali

otakkk kaw lah sayang -,- baruu dua kali clash , suko hay kaw kato dah 3 kali . tampar laju laju nakk ? #Slow sgtlah nakk tunggu dea neh mintakk couple balek, baik aku yg mintakk kan ? HAHAH. I not that kind of gal kayy ? :/ sampai matyy pun aku tunggulah <3 then, aku Tanya pza dea dah ada GF baru kee? Pza katee takk da , sbb Danish cakap apatah . then aku citer kad pza , dulu kiteorang pernah berjanji , if kite clash , sampaii umur 20 l;ebihh jgn carii lain deaa senyumm and said IT SOO SWEETTTTTTTTTTTTTTTT . ya ya , dululah swett , sekarang dah takk da apa nakk disweetkan T_T .

pza pun ada cakap , yg dea salah kan Danish atas sume neh . dan dan , Danish pun melawan dea cakap ‘’masalah ye dea yg mintakk clash lah ! kaw tahu takk 3 HARI AKU DEMAM sbb dea ‘’ . pza dga takk percaye , aku dgr pun takk percaye . tapyy sbb Danish cerite dgn penuh semangat , aku percaya lah :) soo GEDIK lah kaww nakk demam-2 , aku gentle jeh nangis , takk de nakk demam-2 . -,- .

sebena yaa panjang lagyy , tapyy malas lah nakk typee . btw, soryy takk de gamba sbb takk snap . tata . muahh:-*

2 comments:

  1. cehh nnek neh . kate takk online sampai PMR . kelinggggggggggggg .

    ReplyDelete